Tervetuloa elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjille suunnattuun Markkinointi ja brändäys -työpajaan!

Työpajassa perehdytään markkinoinnin ja brändin rakentamisen perusteisiin osallistujien tarpeista ja toiveista käsin. Lisäksi ja kuullaan inspiroivia esimerkkejä, kuinka pienissä elintarvikeyrityksissä on onnistuttu rakentamaan omannäköistä ilmettä ja tarinaa.

Alustusten jälkeen jatkamme työpajaillen – jokainen osallistuja pääsee miettimään markkinointia oman yrityksensä näkökulmasta. Tapahtuman puhujat ovat mukana ohjaamassa ja sparraamassa työskentelyä.

Tule rohkeasti mukaan hakemaan parhaat vinkit oman yrityksesi markkinoinnin kehittämiseen!

Tapahtuma järjestetään hybridinä: paikan päällä Lapin ammattikorkeakoululla Rovaniemellä sekä Zoom-etäyhteydellä.

Ilmoittaudu 25.4. mennessä.

Ohjelmassa

13.00 – 14.00 Markkinoinnin ja brändäyksen perusteet, Laura Kuismanen
14.00 – 14.50 Yritysesimerkit:

  • Puhtaita pohjoisen makuja retkiruoissa, mausteseoksissa ja -kastikkeissa, Mettän Maku, Tuuli Rautava
  • Artesaanileipää Ahvenanmaalta, Dansons Gårdsbageri, Airi Petterson

14.50 – 15.00 Tauko
15.00 – 16.00 Työpaja

Lisätiedot

Työpajan sisältö määräytyy osallistujien toiveiden perusteella. Ole siis rohkeasti yhteydessä, ja kerro yrityksesi tilanteesta – mihin markkinoinnilliseen pulmaan juuri sinä kaipaisit ratkaisuja?

Tapahtuman järjestävät Eväitä elämäänClimateFood ja Lappia Living Labs -hankkeet.